Over mij…

Alice ben ik niet. Al wou ik dat soms wel. Ik ben Ineke, een boekenlover van het eerste uur. Sinds mijn eerste woorden en verhalen in de ban van lezen en boeken. Zo erg dat ik uren sleet in onze woonkamer, me niet bewust van tijd of zussen, verdwaald in een of ander verhaal. Zo erg dat ik er besloot mijn studies aan te wijden en een andere grote heldin ontdekte, Jane Austen, mijn tweede heldin (en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad). Zo erg dat ik er mijn beroep van maakte en hop, de uitgeverswereld intuimelde. En dat was een droom die werkelijkheid werd.

Intussen heb ik professioneel een ander pad bewandeld. Koos ik voor cijfers, content marketing en heel meer technische woorden in plaats van letters, maar mijn hart, dat ligt nog in wonderland. In mijn wonderland van kinderboeken. En ik blijf er graag vertoeven, als ik manuscripten lees, boeken vertaal of reviews schrijf.

Of als ik gewoon me in mijn wonderland verschuil en me volledig overgeef aan de magie van woorden en beelden. Welkom in mijn kinderboekenwonderland!

Have fun met themaposts en reviews over de nieuwste prentenboeken, kartonboekjes, zoekboeken, kinderboeken, adolescentenromans, informatieve boeken. Allemaal met een vleugje Alice❤️

Heb je vragen over titels, ben je op zoek naar een kinderboek over een bepaald thema, wil je meer info over voorlezen of andere boekenweetje? Just leave me a note!

Voor samenwerkingen, vertalingen, redactie- en schrijfopdrachten mag je me altijd contacteren. Copywriter is my middle name!

Volg me op Twitter (@inekedebels), Facebook, Instagram of op Pinterest !

BoekenBoeken

2 gedachten over “Over mij…

Voeg uw reactie toe

  1. Beste Inne

    Mijn naam is Charline Verstraete, ik weet niet of je me nog herinnert? Ik zag op Facebook je reclame voor je blog voorbijgaan en herkende onmiddellijk je kinderen. Wat leuk en creatief waar je mee bezig bent. Ik vroeg me af welke prijzen ik me daar dan mag bij voorstellen betreft schrijfopdrachten? Oh ja en Jane Austen is toevallig ook mijn idool.. vele groetjes aan de meisjes.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: