Grimwoud. De aanval van het stinkmonster

Credits foto Maaike Debels

Zin in een derde avontuur in Grimwoud? De vosjes Ted en Nikkie nemen het dit keer op tegen een onverwacht, stinkmonster… Als daar maar geen luchtje aan zit!

Na een eekhoornhuwelijk dat eindigt in een drama, de nachtmerries van Nikkie en de ontdekking van grote voetstappen, is het duidelijk dat Grimwoud last heeft van een bigfoot. Ted, Nikkie, Bibi en de rest van de Grimwoud-bende beginnen aan het grootste avontuur van hun leven. Ze zetten de jacht in op het gemeen, stinkend monster. Tijdens de boombonkwedstrijd komen Ted en Nikkie heel dichtbij het monster…

Een tripje naar Grimwoud is dit leesavontuur dubbel en dik waard. Deze toegankelijke reeks, staat bol van de coole personages, toffe feestjes en bizarre gebeurtenissen. De humor spat van de pagina’s en het verhaal – dat geen moment stilvalt of saai wordt – leest als een trein.

Deze ultra-grappige voorleestip voor 8+ zit verpakt in een leuke layout, met groot lettertype, korte hoofdstukken, opvallende kadertjes en vooral hilarische zwart-wit illustraties.

Grimwoud. De aanval van het stinkmonster (Auteur en illustrator: Nadia Shireen – Moon – 2024)

Plaats een reactie

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑